Thought via Path

Hari ini entah kenapa kok banyak sekali encounter dengan bule Russia. Tadi satu shuttle sama mas mbak yg симпатичный di perjalanan SRG - JOG, (btw, mereka bawa seplastik besar bunbread, am not too sure, but I think they ate those with just spreads of butter, or perhaps caviar oh I don’t know I REALLY CAN’T TELL SINCE IT WOULD BE TOO OBVIOUS & UNPOLITE TO STARE, RIGHT?)

..lalu lalu ketemu sekawanan bunheads леди berkaki jenjang di Indomaret yg khusyuk beli air mineral. I still can’t get over how long those legs could go. I envelope myself with ENVY.

Luckily I could recognise the нет phrase they’re using, otherwise I’d be very much offended thinking the нет [nyet] was used to address me. Ehe ehehe. нет. at Indomaret – Read on Path.

 

"I’ve always wanted to hit people in the face with my music, rather than tickle them.” says Ella Eyre.


(via Liverpool Echo):
The 20 year-old has already topped the charts, featuring on Rudimental’s Waiting All Night, and now she’s playing Radio City Summer Live this weekend alongside Little Mix, Sam Smith, Paloma Faith and Katy B.

Next month she’s back to headline MTV’s Brand New at Camp and Furnace with Jess Glynne and Becky Hill for the Liverpool International Music Festival.

It’s been a big year for Ella – she was runner up in the BBC Sound of 2014, and has been tipped by MTV, Vevo, 1Xtra as well as the being in the top 3 of the BRITS Critics Choice. (read more)

RAWR. – View on Path.

RAWR. – View on Path.

 
JIDDU KRISHNAMURTI: Don’t compare yourself to others. (via zenpencils) 💞 – View on Path.

JIDDU KRISHNAMURTI: Don’t compare yourself to others. (via zenpencils) 💞 – View on Path.

 

Listening to Rigoletto: “La Donna È Mobile” by London Symphony Orchestra, Luciano Pavarotti & Richard Bonynge

canzone-nya duke of mantua dari Rigoletto ini mengingatkan saya sama seseorang. dia teriak2 dengan merdunya gimana mencla-mencle dan hobi main gilanya si gilda padahal yg begitu ya si duke of mantua-nya sendiri. (;一_一) – Preview it on Path.

 
Felt mucus’ conspiring something at the back of my throat yet Benadryl is nowhere to be found, hope these suckers could help. – View on Path.

Felt mucus’ conspiring something at the back of my throat yet Benadryl is nowhere to be found, hope these suckers could help. – View on Path.

 

Ada Anak Bertanya Pada Bapaknya

Anak: Pak, kata pak guru Alloh itu bukan cowo dan bukan cewe, bener ya?
Bapaknya: He emh, bener..
Anak: Trus berarti Alloh gak punya titit ya Pak?
Bapaknya: Ngng…
Anak: Gak punya wawuk juga?
Bapaknya: … *kringetan*
Anak: Trus pipisnya gimana, Pak?
Bapaknya: … Tanya ibukmu sana~
*syukurlah bukan aku yg jadi ibuknya* 😅
 

O, ye, Bougenvillea

Obsesi saya seputar penghijauan di rumah(-rumah) bokap masih berkenaan dengan kapan di sana akan tumbuh pohon bugenvil raksasa dengan flower petals yang berguguran.